Renovera kök

Funderar du på att renovera eller bygga om ditt kök. Från dröm till färdigt kök är det viktigt att köket fungerar optimalt med hänsyn till familjens behov. Därför är det viktigt att tänka till före, så du kan få ett nytt härligt kök som tål att slitas på och som plånboken tål.
Vänd dig till oss med våra skickliga och certifierade hantverkare så hjälper vi dig med en helhetslösning helt enligt dina önskemål om ditt drömkök från start till mål. Vi har en gedigen erfarenhet och kompromissar aldrig med slutresultatet. Därför vi vill att våra kunder ska bli 100% nöjda med resultatet.
Vi kan snabbt göra en uppskattning av hur mycket arbete som krävs och vad som behövs för att utföra arbetet. Du som kund får ROT-avdrag för allt arbete som vi utför i samband med köksrenoveringen. Efter avslutat arbete utfärdas ett Kvalitetsdokument gällande våtrumsarbete, intyg om Säker Vatten Installation. Samtliga el-arbeten kommer att utföras enligt ”Elinstallationsreglerna SS 436 40 00” & Starkströmsföreskrifterna ELSÄK-FS 2008. Kunden kommer att tilldelas ett kvalitetsdokument som följer elsäkerhetsverket, på alla utförda arbeten. Vi samarbetar med inredningsarkitekter på Covet AB www.covet.se som ”omvandlar din dröm till verkligheten” om ni behöver råd och tips vid projektering.

Kontakta oss för offert

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå